Sodalis en Popay slaan de handen in elkaar en richten hun gespecialiseerde dienstverlening op middelgrote tot grote organisaties.

 

 

Sodalis is een erkend sociaal secretariaat met kantoren in Brugge, Halle, Vorst en Antwerpen. De primaire focus ligt op een correcte loonberekening. Daarnaast willen we meerwaarde bieden door een ondersteunende rol op te nemen bij bedrijfsleiders en personeelsdiensten.

 

Samenwerking met Popay, HR & Payroll software provider

In samenwerking met Popay openen wij een nieuw kantoor in Leuven. Popay, van origine systeemintegrator, heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de begeleiding van organisaties bij het opzetten van efficiënte HR- en payrolloplossingen.

 

Onze ervaring leert dat er nood is aan een all-in-one HR dienstverlener en sociaal secretariaat, die de organisatie op een duurzame wijze kan bijstaan bij het uitwerken van een HRIS (HR Information Systems) strategie aangevuld met harmonieuze processen tegen een economisch te verdedigen kostenplaatje.

 

De samenwerking met Popay biedt het grote voordeel dat wij naast functionele ondersteuning ook technische ondersteuning kunnen aanbieden met betrekking tot data en software.

Vooral datamigratie is een kritische factor bij de dienstverlening door een sociaal secretariaat.

 

Daarnaast breidt Sodalis in Leuven haar dienstverlening ook uit naar de zorgsector. Popay heeft door zijn samenwerking met verschillende zorginstellingen een ruime kennis opgebouwd binnen deze sector, zowel inzake HR als loonadministratie.

 

Wat zijn de voordelen van deze samenwerking?

 

  • een all-in-one HR dienstverlener en erkend sociaal secretariaat
  • een persoonlijke en flexibele aanpak in een familiale sfeer
  • een klantvriendelijke en uitgebreide dienstverlening door een toegankelijke helpdesk, het Shared Service Center
  • eenvoudige datamigratie en interfacing door de ervaring als systeemintegrator

 

Wil u graag concreet horen wat Sodalis in Leuven voor u kan betekenen?

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek luisteren wij graag naar de noden van uw HR beleid en kunnen we nagaan hoe Sodalis dit kan optimaliseren.

Stuur een mail naar leuven@sodalisbe.webhosting.be of bel ons op 0472 69 89 36.

 

Blijf op de hoogte van onze diensten en ontwikkelingen door ons te volgen op Linkedin of door in te schrijven op onze nieuwsbrief.

 

www.sodalis.be

www.popay.be