HR-tools voor professioneel personeelsbeheer

Sodalis is een betrouwbare kennispartner voor KMO’s. Om een professioneel personeelsbeheer te garanderen, bieden we communicatietools op maat van jouw onderneming. Met onze inzichtelijke HR-tools werken we mee aan een efficiënte digitalisering van je personeelsadministratie. Uiteraard kijken we ook verder dan het aanbod van onze eigen tools. Heb je al een tool, dan bekijken wij of er een koppeling mogelijk is. Of we gaan samen met jou op zoek naar een tool die perfect aansluit bij jouw verwachtingen.

Kies de tool die bij jou past

Met inzichtelijke HR-tools werken we mee aan een efficiënte digitalisering van je personeelsadministratie. Op basis van jouw verwachtingen gaan we samen op zoek naar de tool die het best aansluit op jouw wensen.

Kennismaken met de tools?

E-Services

E-Services is een lichte, eenvoudige HR-tool die je een duidelijk inzicht geeft in de essentiële bouwstenen van jouw personeelsadministratie.

Officient

Officient digitaliseert je personeelsadministratie en zorgt ervoor dat je HR-taken efficiënt kunt uitvoeren. Met de handige app kunnen zowel jij als je werknemers altijd en overal data raadplegen.

Prisma VPN

Prisma VPN biedt jouw KMO een volledig overzicht in je loons- en personeelsadministratie. Met deze technische tool stroomlijn je efficiënt de loonberekeningen en aangiftes.

Simulatietools

Sodalis biedt je gratis enkele eenvoudige tools aan. Zo kun je in enkele klikken zelf een inschatting maken van de kostprijs van een werknemer of enkele voordelen bekijken die nuttig zijn om jouw werknemers tevreden te houden.

Een HR-tool op maat van uw bedrijf
Neem contact op met een expert.
Dankzij de implementatie van Officient in ons bedrijf, spaar ik een halve FTE uit voor het up-to-date houden van alle personeelsdossiers.
Mark KMO manager