Verloningsbeleid

Ontdek de voordelen van een strategisch loonbeleid

Een sterke onderneming steunt op sterke werknemers. En die trek je aan met keuzevrijheid! Niet iedereen heeft immers dezelfde noden, wensen en verwachtingen. En al zeker niet wanneer het op verloning aankomt. Een louter marktconform brutoloon zonder andere voordelen heeft vandaag nog weinig aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt. Voorzie met het cafetariaplan daarom meer keuzevrijheid in de samenstelling van jouw loonpakketten. Kom er alles over te weten in onze gids!

Trek waardevol talent aan
en behoud de juiste mensen

Ontdek de voordelen van het cafetariaplan

Sodalis biedt strategisch advies voor het implementeren van een efficiënt loonbeleid. Naast de uitwerking van een cafetariaplan voor jouw organisatie, heeft Sodalis ook kennis en ervaring in de uitwerking van onkostenpolicies en verschillende interessante bonussystemen. Zo optimaliseer je de verhouding tussen kosten en opbrengsten en zorg je voor gemotiveerde werknemers!

3 pijlers van een flexibel verloningsbeleid
Payroll-analyse
Loonoptimalisatie
Strategisch advies

Op zoek naar advies over jouw verloningsbeleid?

Neem contact op met een expert.
De Legal Advisor gaf in duidelijke taal op voorhand aan wat de voor- en nadelen zijn van verloningsvormen. Hierdoor kon ik de juiste keuzes maken die passen binnen onze organisatie.
Tom Eigenaar kleinhandel