Sociale controles

Klaar voor de sociale inspectie

Vroeg of laat krijgt elke onderneming een bezoek van de sociale inspectiedienst. Op dat moment moet jouw onderneming juridisch waterdichte standaarddocumenten kunnen voorleggen. Ook is het mogelijk dat uw personeel wordt ondervraagd. Wil je zeker zijn dat jouw ondernemingsbeleid in lijn is met de sociale wetgeving?

Een goede voorbereiding, waterdicht advies en ondersteuning tijdens de controle zijn cruciaal. Met de expertise van Sodalis ben je altijd in orde met de sociale wetgeving.

Goede voorbereiding

Door middel van audits gebaseerd op de methoden van de sociale inspectie, helpt Sodalis je voor te bereiden op externe sociale inspecties.

Sociaal-juridisch advies

Vertrouw op het advies van onze experts en zorg ervoor dat jouw onderneming perfect voldoet aan de normen op sociaal-juridisch vlak.

Ondersteuning tijdens de controle

Als de sociale inspectie bij je langskomt, staan wij aan jouw zijde om je tijdens de controle te ondersteunen en te begeleiden.

Op zoek naar deskundig advies?
Neem contact op met een expert.
Goede voorbereiding brengt rust, zowel op voorhand als tijdens de controle. Het gesprek met de inspectie wordt verlegd van fouten uit het verleden naar oplossingen voor de toekomst.
Katrien Management Assistant voedingsbedrijf