Extra hr services

Sodalis is niet zomaar een erkend secretariaat.

Wij positioneren ons eerder als volwaardige HR-partner en bieden naast operationele ondersteuning ook strategisch advies. Uiteraard kunt u rekenen op onze expertise op het vlak van o.a. loonadministratie, maar wist u dat wij ook heel wat andere zaken van u kunnen overnemen? Denk bijvoorbeeld aan de uitwerking van efficiënte onboardingtrajecten, de voorbereiding van een sociale audit en zelfs advies over preventie & welzijn.

Onze extra HR-services

Onboarding

Groeit uw kmo aan een sneltempo en wilt u nieuwe werknemers snel en efficiënt onboarden?

Wij nemen een deepdive in uw processen en zorgen voor een overzichtelijk onboardingstraject met handige onthaalbrochure en in-house onboardingsmoment indien gewenst. Hierbij besteden we uitzonderlijke aandacht aan de bedrijfseigen processen, tools en platformen.

In-house payroll & loonfiches

Geen tijd om zelf de payroll te verzorgen? Dan doen wij dat graag ter plaatse voor u.

Maandelijks zakken we af naar uw kantoor of onderneming om er – al dan niet samen – de loonfiches op te stellen en een correcte uitbetaling mogelijk te maken. Daarnaast stellen we ons op als contactpunt voor alle vragen van uw medewerkers omtrent verloning en loonfiches.

Preventie & welzijn

Een gezonde en veilige werkomgeving is voor u, uw werknemers en uw onderneming van groot belang. Maar hoe garandeert u dit?

Reken op Sodalis voor maandelijkse preventiethema’s, waardevolle adviezen en operationele ondersteuning. Wij werken met onze expertise en ervaring bijvoorbeeld een antidiscriminatiebeleid of gedegen afwezigheidsprotocol uit.

Slim verlonen

Wij bekijken samen met u wat het belangrijkste doel is van uw verloningsbeleid. Werknemers aantrekken, behouden en/of laten groeien. Op basis daarvan gaan wij op zoek hoe we een motiverend en transparant loonbeleid kunnen uitwerken. Zo hebben we ervaring met alternatieve verloningsvormen, gaan voor u op zoek naar fiscaalvriendelijke bonussystemen en hebben een eigen cafetariaplan uitgewerkt op maat van kmo’s.

Heeft u nog andere wensen?

Bij Sodalis zij we van alle HR-markten thuis. De kans is groot dat wij u kunnen helpen. Leg ons uw uitdaging voor en wij bekijken hoe we onze expertise en ervaring kunnen inzetten.