De juridische dienst van Sodalis nodigt je graag uit voor een opleiding in onze Sodalis Academy! In deze digitale sessie zal het topic ‘Mobiliteit’ integraal aangekaart worden.

Deze opleiding gebeurt in samenwerking met Maxime Vandemaele, Tax Consultant bij VGD. Hij adviseert reeds jaren over mobiliteit aan een uitgebreide en gediversifieerde klantenportefeuille. Daarnaast geeft hij zijn kennis door als docent aan onder meer de Arteveldehogeschool en de Fiscale Hogeschool Brussel.

We starten met de algemene regels omtrent het woon-werkverkeer van werknemers en de toekenning van bedrijfswagens.
Vervolgens staan we stil bij de nieuwe wet omtrent de fiscale vergroening van de mobiliteit. Wat verandert er nu concreet voor werkgevers op het vlak van de aftrekbaarheid van autokosten?
Wat zijn de fiscale gevolgen voor je huidig en toekomstig wagenpark en voor de eigenaars van een bedrijfswagen?
En wat met bijvoorbeeld de aankoop en installatie van laadpalen?
Zijn er geldige alternatieven voor de bedrijfswagen, zoals fietsleasing en het mobiliteitsbudget?

Gedurende deze opleiding worden voormelde onderwerpen allemaal aangesneden vanuit een praktische invalshoek, het is dan ook een onmisbaar seminarie voor eenieder die met autofiscaliteit/mobiliteit in aanraking komt.

Het opleidingsmoment zal doorgaan digitaal op dinsdag 6 juni 2023 van 9u30 tot 11u30.

Praktische info

  • De kostprijs bedraagt 150 EUR (excl. BTW) per deelnemer. Indien u inschrijft met 2 of meer personen bedraagt de kostprijs 125 EUR (excl. BTW) per deelnemer. Bent u lid van Febetra of klant van Sodalis, dan bedraagt de kostprijs 125 EUR (excl. btw) per deelnemer of 105 EUR per deelnemer.
  • Je kan hiervoor beroep doen op de KMO-portefeuille. Meer informatie over de KMO-portefeuille en de formaliteiten vind je hier terug. Het thema binnen de KMO-portefeuille is personeelsmanagement – sociale wetgeving.
  • Je zal een aantal dagen voordien een mail ontvangen met een link om zo te kunnen deelnemen aan het webinar samen met de presentatie.

Ben je geïnteresseerd in de opname van onze opleiding om dit nadien te kunnen bekijken, dan kunnen we je dit bezorgen tegen dezelfde kostprijs.

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 2 juni via deze link.

Sodalis biedt ook in-house opleidingen aan op maat van uw onderneming. Ben je hierin geïnteresseerd, neem dan zeker ook met ons contact op.