Vanaf 2024 werden er ingrijpende wijzigingen doorgevoerd voor werkgevers die beroep doen op flexi-jobs en werknemers die flexi-jobs uitoefenen. Daarmee wilde de regering enerzijds een optimaal en uitgebreider wettelijk kader invoeren om misbruiken van het systeem van flexi-jobs en het oneigenlijke gebruik ervan tegengaan, en anderzijds het gebruik van flexi-jobs naar andere sectoren uitbreiden. Wij stuurden reeds een uitgebreide mailing hierover uit.

 

Het betreft echter een grote wijziging, daarom willen we dit graag ook mondeling toelichten en daarnaast het volledig wettelijke stelsel in zijn geheel nog even hernemen en nodigt de juridische dienst van Sodalis je graag uit voor een opleiding in onze Sodalis Academy!

 

Het opleidingsmoment zal doorgaan digitaal op donderdag 22 februari 2024 van 9u30 tot 11u00. Het Franstalige opleidingsmoment zal doorgaan op 15 maart 2024 van 9u00 tot 11u30 via een online webinar.

 

Praktische info

·         De kostprijs bedraagt 160 EUR (excl. BTW) per deelnemer. Indien je inschrijft met 2 of meer personen bedraagt de kostprijs 130 EUR (excl. BTW) per deelnemer. Ben je lid van Febetra of klant van Sodalis, dan bedraagt de kostprijs 130 EUR (excl. btw) per deelnemer of 110 EUR per deelnemer.

·         Je kan hiervoor beroep doen op de KMO-portefeuille. Meer informatie over de KMO-portefeuille en de formaliteiten vind je hier terug. Het thema binnen de KMO-portefeuille is personeelsmanagement – sociale wetgeving.

·         Ben je geïnteresseerd in de opname van onze opleiding om dit nadien te kunnen bekijken, dan kunnen we jou dit bezorgen tegen dezelfde kostprijs. Weet wel dat je in dat geval geen beroep kan doen op de KMO-portefeuille.

·         Je zal een aantal dagen voordien een mail ontvangen met een link om zo te kunnen deelnemen aan het webinar samen met de presentatie.

 

Inschrijven kan tot uiterlijk 16/02/2024
Ik wil me inschrijven

 

Ter info: Sodalis biedt ook in-house opleidingen aan op maat van uw onderneming. Ben je hierin geïnteresseerd, neem dan zeker ook met ons contact op.