Tips & Tricks bij ziekte, waarschijnlijk kent u al enkele spelregels, maar weet u bijvoorbeeld ook of de werknemer het werk vroeger mag hervatten? U ziet op de sociale media dat de werknemer helemaal niet ziek is. Wat kan u hiermee doen?

Daarom nodigt de juridische dienst van Sodalis u graag uit voor een opleiding in onze Sodalis Academy! Omwille van de huidige omstandigheden zal deze niet live doorgaan zoals normaal, maar zal deze plaatsvinden via een online webinar. We zullen tijdens deze opleiding ingaan op:

  • de regels inzake arbeidsongeschiktheid;
  • de re-integratieprocedure;
  • de gedeeltelijke werkhervatting.

Om dit alles zo praktijkgericht mogelijk te maken voor u zal dit aangevuld worden met heel wat FAQ’s.

Het Nederlandstalig opleidingsmoment zal doorgaan op dinsdag 9 februari 2021 van 9u30 tot 11u00. Het Franstalig opleidingsmoment zal doorgaan op vrijdag 5 maart van 9u00 tot 11u30. We kijken ernaar uit om u op één van onze opleidingsmomenten te mogen verwelkomen!

 

Hierbij nog wat praktische informatie:

  • De kostprijs bedraagt 120 EUR (excl. BTW) per deelnemer. Indien u inschrijft met 2 of meer personen bedraagt de kostprijs 100 EUR (excl. BTW) per deelnemer. Bent u lid van Febetra of klant van Sodalis, dan bedraagt de kostprijs 100 EUR (excl. btw) per deelnemer of 80 EUR per deelnemer indien u inschrijft met 2 of meer personen. U kan voor deze opleiding gebruik maken van de KMO portefeuille.
  • Bent u geïnteresseerd in de opname van onze opleiding om dit nadien te kunnen bekijken, dan kunnen we u dit bezorgen tegen dezelfde kostprijs. Weet wel dat u in dat geval geen beroep kan doen op de KMO-portefeuille.
  • U zal een aantal dagen voor aanvang van de opleiding een mail ontvangen met een link om zo te kunnen deelnemen aan het webinar.
  • U ontvangt de presentatie van de opleiding nadat u ons het evaluatieformulier heeft terugbezorgd.

Inschrijven kan tot uiterlijk 04/02/2021 via deze link.

 

Ter info: Sodalis biedt ook in-house opleidingen aan op maat van uw firma. Bent u hierin geïnteresseerd, neem dan zeker ook met ons contact op.

 

Mocht u verdere vragen hebben, aarzel niet ons te contacteren.

Tot binnenkort!

De juridische dienst