Tips & Tricks bij ziekte, in deze coronatijden helaas een hot topic!

Waarschijnlijk kent u al enkele spelregels, maar weet u bijvoorbeeld ook of de werknemer het werk vroeger mag hervatten? U ziet op de sociale media dat de werknemer helemaal niet ziek is. Wat kan u hiermee doen?

Daarom nodigt de juridische dienst van Sodalis u graag uit voor een Nederlandstalige opleiding in onze Sodalis Academy! Noteer dit alvast in jullie agenda: dinsdag 8 februari 2022 van 9u30 tot 11u00.

Omwille van de huidige omstandigheden zal deze niet live doorgaan, maar zal deze plaatsvinden via een online webinar. We zullen tijdens deze opleiding ingaan op o.a.:

  • de regels inzake arbeidsongeschiktheid;
  • de re-integratieprocedure;
  • de gedeeltelijke werkhervatting.

Daarnaast informeren wij u met de veelvuldige FAQ’s omtrent situaties die zich ook in uw onderneming kunnen voortdoen.

Op 4 maart vindt er een Franstalig opleidingsmoment plaats dat alle schorsingsgronden van de arbeidsovereenkomst behandelt. Indien u hierin geïnteresseerd bent, neem gerust contact op met de juridische dienst.
Wij beschikken over een Nederlandstalig webinar hierover. Voor meer informatie kan u contact opnemen met de juridische dienst.

Hierbij nog wat praktische informatie:

  • De kostprijs bedraagt 130 EUR (excl. BTW) per deelnemer. Indien u inschrijft met 2 of meer personen bedraagt de kostprijs 110 EUR (excl. BTW) per deelnemer. Bent u lid van Febetra of klant van Sodalis, dan bedraagt de kostprijs 110 EUR (excl. btw) per deelnemer of 90 EUR per deelnemer indien u inschrijft met 2 of meer personen. U kan voor deze opleiding gebruik maken van de KMO portefeuille, behalve als uw opleiding minder dan 100 euro bedraagt.
  • Bent u geïnteresseerd in de opname van onze opleiding om dit nadien te kunnen bekijken, dan kunnen we u dit bezorgen tegen dezelfde kostprijs. Weet wel dat u in dat geval geen beroep kan doen op de KMO-portefeuille.

U zal een aantal dagen voor aanvang van de opleiding een mail ontvangen met een link om zo te kunnen deelnemen aan het webinar.

Inschrijven kan tot uiterlijk 04/02/2022 via deze link.

Ter info: Sodalis biedt ook in-house opleidingen aan op maat van uw onderneming. Bent u hierin geïnteresseerd, neem dan zeker ook met ons contact op.

Mocht u verdere vragen hebben, aarzel niet ons te contacteren!

Tot binnenkort!

De juridische dienst