Tips & Tricks bij telewerk, waarschijnlijk kent u al enkele spelregels nu telewerk de norm is geworden tijdens de coronacrisis, maar vermoedelijk zit u ook nog met een tal van vragen zoals bijvoorbeeld welke afspraken u best opstelt rond het telewerk tijdens de coronacrisis maar eventueel ook voor telewerk na de coronacrisis, welke vergoedingen u kan gaan toekennen, of telewerkers volledig vrij zijn om te werken wanneer ze willen, enz.

Daarom nodigt de juridische dienst van Sodalis u graag uit voor een opleiding in onze Sodalis Academy! Omwille van de huidige omstandigheden zal deze niet live doorgaan zoals normaal, maar zal deze plaatsvinden via een online webinar. We zullen tijdens deze opleiding ingaan op:

  • Onderscheid structureel en occasioneel telewerk
  • Verplichtingen WG en WN per type telewerk
  • Verplichte en facultatieve formaliteiten
  • De nieuwe CAO nr. 149 betreffende aanbevolen of verplicht telewerk omwille van de coronacrisis

Om dit alles zo praktijkgericht mogelijk te maken voor u zal dit aangevuld worden met FAQ’s.

Het opleidingsmoment zal doorgaan op dinsdag 9 maart 2021 van 9u30 tot 11u00.

Hierbij nog wat praktische informatie:

  • De kostprijs bedraagt 120 EUR (excl. BTW) per deelnemer. Indien u inschrijft met 2 of meer personen bedraagt de kostprijs 100 EUR (excl. BTW) per deelnemer. Bent u lid van Febetra of klant van Sodalis, dan bedraagt de kostprijs 100 EUR (excl. btw) per deelnemer of 80 EUR per deelnemer indien u inschrijft met 2 of meer personen.
  • U kan voor deze opleiding gebruik maken van de KMO portefeuille, behalve als uw opleiding minder dan 100 euro bedraagt.
  • Bent u geïnteresseerd in de opname van onze opleiding om dit nadien te kunnen bekijken, dan kunnen we u dit bezorgen tegen dezelfde kostprijs. Weet wel dat u in dat geval geen beroep kan doen op de KMO-portefeuille.
  • U zal een aantal dagen voor aanvang van de opleiding een mail ontvangen met een link om zo te kunnen deelnemen aan het webinar.
  • U ontvangt de presentatie van de opleiding nadat u ons het evaluatieformulier heeft terugbezorgd.

Inschrijven kan tot uiterlijk 03/03/2021 via deze link.

 

Ter info: Sodalis biedt ook in-house opleidingen aan op maat van uw firma. Bent u hierin geïnteresseerd, neem dan zeker ook met ons contact op.

 

Mocht u verdere vragen hebben, aarzel niet ons te contacteren.

Tot binnenkort!

De juridische dienst