De juridische dienst van Sodalis nodigt u graag uit voor een opleiding in onze Sodalis Academy! In deze sessie zal het topic ‘De sociale inspectie’ integraal aangekaart worden. Tijdens deze opleiding zullen we ingaan op de verschillende inspectiediensten, de soorten strafrechtelijke misdrijven, de rechten en plichten van de inspectiediensten en de gecontroleerde onderneming, de mogelijke gevolgen van een sociale controle en onze praktische tips & tricks zodat u zelf aan de slag kan om u optimaal voor te bereiden mocht er ooit controle langskomen.

Het Nederlandstalig opleidingsmoment zal doorgaan op dinsdag 8 juni 2021 van 9u30 tot 11u00. Het Franstalig opleidingsmoment zal doorgaan op vrijdag 18 juni 2021 van 9u00 tot 11u30. We kijken ernaar uit om u op één van onze opleidingsmomenten te mogen verwelkomen!

Hierbij nog wat praktische informatie:

  • De kostprijs bedraagt 120 EUR (excl. BTW) per deelnemer. Indien u inschrijft met 2 of meer personen bedraagt de kostprijs 100 EUR (excl. BTW) per deelnemer. Bent u lid van Febetra of klant van Sodalis, dan bedraagt de kostprijs 100 EUR (excl. btw) per deelnemer of 80 EUR per deelnemer indien u inschrijft met 2 of meer personen. U kan voor deze opleiding gebruik maken van de KMO portefeuille, behalve als uw opleiding minder dan 100 euro bedraagt.
  • Bent u geïnteresseerd in de opname van onze opleiding om dit nadien te kunnen bekijken, dan kunnen we u dit bezorgen tegen dezelfde kostprijs. Weet wel dat u in dat geval geen beroep kan doen op de KMO-portefeuille.
  • U zal een aantal dagen voor aanvang van de opleiding een mail ontvangen met een link om zo te kunnen deelnemen aan het webinar.
  • U ontvangt de presentatie van de opleiding nadat u ons het evaluatieformulier heeft terugbezorgd.

Inschrijven kan tot uiterlijk 02/06/2021 via deze link.

 

Ter info: Sodalis biedt ook in-house opleidingen aan op maat van uw onderneming. Bent u hierin geïnteresseerd, neem dan zeker ook met ons contact op.

Mocht u verdere vragen hebben, aarzel niet ons te contacteren!

Tot binnenkort!

De juridische dienst