Beste klant, werkgever, HR-professional,

Als je als werkgever iemand aanwerft die het moeilijk heeft op de arbeidsmarkt of je wenst een oudere werknemer in dienst te nemen, dan kan je eventueel genieten van een RSZ-korting. Ben je al bekend met de premie kwalificerend werkplekleren of individueel maatwerk? Daarnaast bestaan RSZ-kortingen voor eerste aanwervingen, waarvan de regelgeving een grondige wijziging onderging sinds 1 januari 2024. Vanaf 1 juli 2024 verdwijnen bovendien enkele Vlaamse RSZ-verminderingen!

Deze mogelijke kortingen willen we jou graag mondeling toelichten. Daarom nodigt de juridische dienst van Sodalis je graag uit voor een opleiding in onze Sodalis Academy!

Het opleidingsmoment zal doorgaan via een online webinar op donderdag 23 mei 2024 van 9u30 tot 11u00. Het Franstalige opleidingsmoment zal doorgaan op vrijdag 14 juni 2024 van 9u00 tot 11u30.

Praktische info

  • De kostprijs bedraagt 160 EUR (excl. BTW) per deelnemer. Indien je inschrijft met 2 of meer personen bedraagt de kostprijs 130 EUR (excl. BTW) per deelnemer. Ben je lid van Febetra of klant van Sodalis, dan bedraagt de kostprijs 130 EUR (excl. btw) per deelnemer of 110 EUR per deelnemer.
  • Je kan hiervoor beroep doen op de KMO-portefeuille. Meer informatie over de KMO-portefeuille en de formaliteiten vind je hier terug. Het thema binnen de KMO-portefeuille is personeelsmanagement – sociale wetgeving.
  • Ben je geïnteresseerd in de opname van onze opleiding om dit nadien te kunnen bekijken, dan kunnen we jou dit bezorgen tegen dezelfde kostprijs. Weet wel dat je in dat geval geen beroep kan doen op de KMO-portefeuille.
  • Je zal een aantal dagen voordien een mail ontvangen met een link om zo te kunnen deelnemen aan het webinar samen met de presentatie.
Inschrijven kan tot uiterlijk 17/05/2024
Ik wil me inschrijven

Ter info: Sodalis biedt ook in-house opleidingen aan op maat van uw onderneming. Ben je hierin geïnteresseerd, neem dan zeker ook met ons contact op.