De juridische dienst van Sodalis nodigt u graag uit voor een opleiding in onze Sodalis Academy! In de Nederlandstalige sessie zal het topic ‘Ontslagmotivering’ integraal aangekaart worden. Tijdens deze opleiding zullen we ingaan op cao nr. 109 betreffende de motivering van het ontslag, het belang van ontslaggesprekken, evaluatiegesprekken en verwittigingsbrieven alsook uw verplichtingen als werkgever indien de werknemer de ontslagmotivering toch in twijfel trekt.

Het Nederlandstalig opleidingsmoment zal doorgaan op dinsdag 21 september 2021 van 9u30 tot 11u00.

In het Franstalig opleidingsmoment zal het uitgebreider gaan over het ontslag in het algemeen. Dit zal doorgaan op vrijdag 17 september 2021 van 9u00 tot 11u30.

 

Hierbij nog wat praktische informatie:

  • De kostprijs bedraagt 120 EUR (excl. BTW) per deelnemer. Indien u inschrijft met 2 of meer personen bedraagt de kostprijs 100 EUR (excl. BTW) per deelnemer. Bent u lid van Febetra of klant van Sodalis, dan bedraagt de kostprijs 100 EUR (excl. btw) per deelnemer of 80 EUR per deelnemer indien u inschrijft met 2 of meer personen. U kan voor deze opleiding gebruik maken van de KMO portefeuille, behalve als uw opleiding minder dan 100 euro bedraagt.
  • Bent u geïnteresseerd in de opname van onze opleiding om dit nadien te kunnen bekijken, dan kunnen we u dit bezorgen tegen dezelfde kostprijs. Weet wel dat u in dat geval geen beroep kan doen op de KMO-portefeuille.
  • U zal een aantal dagen voor aanvang van de opleiding een mail ontvangen met een link om zo te kunnen deelnemen aan het webinar.

Inschrijven kan tot uiterlijk 16/09/2021 via deze link.

Ter info: Sodalis biedt ook in-house opleidingen aan op maat van uw onderneming. Bent u hierin geïnteresseerd, neem dan zeker ook met ons contact op.

Mocht u verdere vragen hebben, aarzel niet ons te contacteren!

Tot binnenkort!

De juridische dienst