Loopbaanbeleid en loonoptimalisatie, topics waar we regelmatig vragen rond krijgen welke mogelijkheden er bestaan voor werkgever en werknemers om het loonpakket anders te gaan samenstellen en eventueel te optimaliseren. We trekken dit thema graag open naar een ruimer loonbeleid met tevreden werknemers als doel.

In een eerste deel gaan we daarom in op het uitwerken van een loopbaanbeleid. In een tweede deel zullen we ons focussen op alternatieve verloningsvormen zoals cheques, winstpremie, bonusplan, innovatiepremie, onkostenvergoedignen, geschenken, cafetariaplannen, e.d. Ook de koopkrachtpremies die sectoraal zijn of worden uitgewerkt zullen aan bod komen.

Daarom nodigt de juridische dienst van Sodalis u graag uit voor een opleiding in onze Sodalis Academy!

We voorzien 2 opleidingsmomenten:

  • Op dinsdag 3 oktober 2023 van 9u30 tot 11u30 via een online webinar (met de mogelijkheid om tussendoor vragen te stellen)
  • Op donderdag 5 oktober 2023 van 9u30 tot 11u30 live in het kantoor van Sodalis Brugge – Wittemolenstraat 45, 8200 Brugge (de live-opleiding zal doorgaan afhankelijk van het aantal inschrijvingen)

De Franstalige opleiding zal doorgaan op vrijdag 24 november 2023 via een online webinar.

Hierbij nog wat praktische informatie:

  • De kostprijs bedraagt 150 EUR (excl. BTW) per deelnemer. Indien je inschrijft met 2 of meer personen bedraagt de kostprijs 125 EUR (excl. BTW) per deelnemer. Ben je lid van Febetra of klant van Sodalis, dan bedraagt de kostprijs 125 EUR (excl. btw) per deelnemer of 105 EUR per deelnemer.
  • Je kan hiervoor beroep doen op de KMO-portefeuille indien je live deelneemt. Meer informatie over de KMO-portefeuille en de formaliteiten vind je hier Het thema binnen de KMO-portefeuille is personeelsmanagement – sociale wetgeving.
  • Ben je geïnteresseerd in de opname van onze opleiding om dit nadien te kunnen bekijken, dan kunnen we jou dit bezorgen tegen dezelfde kostprijs. Weet wel dat je in dat geval geen beroep kan doen op de KMO-portefeuille.
  • Je zal een aantal dagen voor aanvang van de opleiding een mail ontvangen met een link om zo te kunnen deelnemen aan het webinar samen met de presentatie.

Inschrijven kan tot uiterlijk 29/09/2023 via deze link: https://forms.gle/JC9eiCvY42rzWFmv8

Ter info: Sodalis biedt ook in-house opleidingen aan op maat van jouw onderneming. Ook specifieke “Ken uw sector” opleidingen over een andere sector kan op maat aangeboden worden. Ben je hierin geïnteresseerd, neem dan zeker ook met ons contact op.

Mocht je verdere vragen hebben, aarzel niet ons te contacteren.

Tot binnenkort!

De juridische dienst