Beste klant,

Loopbaanbeleid en loonoptimalisatie, topics waar we regelmatig vragen rond krijgen welke mogelijkheden er bestaan voor werkgever en werknemers om het loonpakket anders te gaan samenstellen en eventueel te optimaliseren. We trekken dit thema graag open naar een ruimer loonbeleid met tevreden werknemers als doel.

In een eerste deel gaan we daarom in op het uitwerken van een loopbaanbeleid. In een tweede deel zullen we ons focussen op alternatieve verloningsvormen zoals cheques, winstpremie, bonusplan, innovatiepremie, onkostenvergoedignen, geschenken, cafetariaplannen, e.d. Ook de koopkrachtpremies die sectoraal zijn of worden uitgewerkt zullen aan bod komen.

De opleiding gebeurt in samenwerking met Glenn Philips van Monizze. Dankzij hun extralegale voordelen die zij zullen toelichten, kan je jouw werknemers extra koopkracht geven op een voordelige manier. Op die manier kan je het welzijn van je werknemers verbeteren, alsook hun prestaties binnen jouw onderneming.

Daarom nodigt de juridische dienst van Sodalis je graag uit voor een opleiding in onze Sodalis Academy!

We voorzien 2 opleidingsmomenten:

  • Op dinsdag 3 oktober 2023 van 9u30 tot 11u30 via een online webinar (met de mogelijkheid om tussendoor vragen te stellen)
  • Op donderdag 5 oktober 2023 van 9u30 tot 11u30 live in het kantoor van Sodalis Brugge – Wittemolenstraat 45, 8200 Brugge (de live-opleiding zal doorgaan afhankelijk van het aantal inschrijvingen)

De Franstalige opleiding zal doorgaan op vrijdag 24 november 2023 via een online webinar.

Praktische info

  • De kostprijs bedraagt 150 EUR (excl. BTW) per deelnemer. Indien je inschrijft met 2 of meer personen bedraagt de kostprijs 125 EUR (excl. BTW) per deelnemer. Ben je lid van Febetra of klant van Sodalis, dan bedraagt de kostprijs 125 EUR (excl. btw) per deelnemer of 105 EUR per deelnemer.
  • Je kan hiervoor beroep doen op de KMO-portefeuille. Meer informatie over de KMO-portefeuille en de formaliteiten vind je hier terug. Het thema binnen de KMO-portefeuille is personeelsmanagement – sociale wetgeving.
  • Je zal een aantal dagen voordien een mail ontvangen met een link om zo te kunnen deelnemen aan het webinar samen met de presentatie.

Ben je geïnteresseerd in de opname van onze opleiding om dit nadien te kunnen bekijken, dan kunnen we je dit bezorgen tegen dezelfde kostprijs. Weet wel dat je in dat geval geen beroep kan doen op de KMO-portefeuille.

Inschrijven kan hieronder.

Ik wil me inschrijven

 

Heeft u nog vragen? Wenst u meer informatie over dit artikel? Neem gerust contact op met de juridische dienst!