De juridische dienst van Sodalis nodigt u graag uit voor een opleiding in onze Sodalis Academy! Omwille van de huidige omstandigheden zal deze niet live doorgaan zoals normaal, maar zal deze plaatsvinden via een online webinar.

In deze sessie zal het topic ‘De sociale inspectie’ integraal aangekaart worden. Tijdens deze opleiding zullen we ingaan op de verschillende inspectiediensten, de soorten strafrechtelijke misdrijven, de rechten en plichten van de inspectiediensten en de gecontroleerde onderneming, de mogelijke gevolgen van een sociale controle en onze praktische adviezen. Daarnaast zal er ook kort ingegaan worden op de huidige actualiteit inzake de coronacrisis. Deze opleiding zal enkel in het Nederlands gegeven worden. Voor de Franstaligen werd deze sessie reeds georganiseerd begin januari.

Het opleidingsmoment zal doorgaan op donderdag 24 september 2020 van 9u00 tot 11u00. We kijken ernaar uit om u op ons opleidingsmoment te mogen verwelkomen!

Hierbij nog wat praktische informatie:

  • De kostprijs bedraagt 120 EUR (excl. BTW) per deelnemer. Indien u inschrijft met 2 of meer personen bedraagt de kostprijs 100 EUR (excl. BTW) per deelnemer. Bent u lid van Febetra of klant van Sodalis, dan bedraagt de kostprijs 100 EUR (excl. btw) per deelnemer of 80 EUR per deelnemer indien u inschrijft met 2 of meer personen
  • Bent u geïnteresseerd in de opname van onze opleiding om dit nadien te kunnen bekijken, dan kunnen we u dit bezorgen tegen dezelfde kostprijs.
  • U zal een aantal dagen voor aanvang van de opleiding een mail ontvangen met een link om zo te kunnen deelnemen aan het webinar.
  • U ontvangt de presentatie van de opleiding nadat u ons het evaluatieformulier heeft terugbezorgd.

Inschrijven kan tot uiterlijk 18/09/2020 via deze link.

Mocht u verdere vragen hebben, aarzel niet ons te contacteren!

Tot binnenkort!

De juridische dienst