De juridische dienst van Sodalis nodigt u graag uit voor een opleiding in onze Sodalis Academy! Omwille van de huidige omstandigheden zal deze niet live doorgaan zoals normaal, maar zal deze plaatsvinden via een online webinar.

Het topic dat ditmaal op de agenda staat is ‘de schorsing van de arbeidsovereenkomst’. Tijdens deze opleiding zullen enkele wettelijke en feitelijke schorsingsgronden aan bod komen. De opleiding bevat zowel een theoretisch luik, alsook een praktisch luik waarin ‘frequently asked questions’ behandeld worden.

We zullen het o.a. hebben over arbeidsongeschiktheid, jaarlijkse vakantie, feestdagen, tijdelijke werkloosheid, klein verlet, verlof om dwingende redenen, zwangerschaps- en bevallingsrust, tijdskrediet en thematisch verlof, Vlaams opleidingsverlof, toegestane afwezigheid en ADV-dagen. Daarnaast zal er ook kort ingegaan worden op de huidige actualiteit inzake de coronacrisis.

Het Nederlandstalige opleidingsmoment zal doorgaan op maandag 22 juni 2020 van 9u00 tot 12u00. Het Franstalig opleidingsmoment zal doorgaan op vrijdag 19 juni 2020 van 9u00 tot 12u00.

We kijken ernaar uit om u op één van onze opleidingsmomenten te mogen verwelkomen!

Hier nog wat praktische informatie:

  • De kostprijs bedraagt 140 EUR (excl. BTW) per deelnemer. Indien u inschrijft met 2 of meer personen bedraagt de kostprijs 120 EUR (excl. BTW) per deelnemer. Bent u lid van Febetra of klant van Sodalis, dan bedraagt de kostprijs 120 EUR (excl. btw) per deelnemer of 100 EUR per deelnemer indien u inschrijft met 2 of meer personen.
  • Bent u geïnteresseerd in de opname van onze opleiding om dit nadien te kunnen bekijken, dan kunnen we u dit bezorgen tegen dezelfde kostprijs.
  • U zal een aantal dagen voor aanvang van de opleiding een mail ontvangen met een link om zo te kunnen deelnemen aan het webinar.
  • U ontvangt de presentatie van de opleiding nadat u ons het evaluatieformulier heeft terugbezorgd.

Inschrijven kan tot uiterlijk 15/06/2020 via deze link.

 

Mocht u verdere vragen hebben, aarzel niet ons te contacteren!

Tot binnenkort!

De juridische dienst