De sociale verkiezingen van 2024 lijken nog veraf, maar als jouw organisatie meer dan 50 werknemers tewerkstelt, weet je voor welke uitdagingen je komt te staan.

Sociale verkiezingen organiseren is een serieuze kluif. De procedure is omslachtig en tijdrovend, en een strakke timing laat geen ruimte voor fouten. Alle hulpmiddelen zijn dan ook meer dan welkom.

Hiervoor slaat Sodalis de handen in elkaar met Agoria, een specialist in deze materie. De XY- tool van Agoria is betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Ongeacht jouw sector of activiteit, kan je er makkelijk zelf mee aan de slag.

Er zijn 2 opties:

OPTIE 1
Voor ondernemingen met 1 TBE en een personeelsbestand tussen de 50 en de 100 werknemers bedraagt de kostprijs €1.550 (excl. BTW) en €1.700 (excl. BTW) voor ondernemingen met 1 TBE en meer dan 100 werknemers.

Voor deze prijs ontvangt u:

  • de XY-tool (met bijhorende IT-ondersteuning)
  • juridische ondersteuning via telefoon en/of per mail
  • 3 seminaries in de loop van de procedure (met demo XY-tool)

Deze optie is interessant voor ondernemingen en medewerkers die reeds ervaring hebben met sociale verkiezingen. Indien je jouw bestelling plaatst vóór 1 juni 2023 OF indien je reeds in 2020 via ons samenwerkte met Agoria voor de sociale verkiezingen geniet je van een korting van 7,5%!

OPTIE 2
Voor ondernemingen met 1 TBE en een personeelsbestand tussen de 50 en de 100 werknemers (1 TBE) bedraagt de kostprijs €2.040 (excl. BTW) en €2.190 (excl. BTW) voor ondernemingen met 1 TBE en meer dan 100 werknemers.

Voor deze prijs ontvangt u:

  • de XY-tool (met bijhorende IT-ondersteuning)
  • juridische ondersteuning via telefoon en/of per mail
  • 3 seminaries in de loop van de procedure (met demo XY-tool)
  • deelname aan workshop “dag Y” met 2 personen (voorzitter + secretaris)
  • seminarie over de installatie en werking van de overlegorganen (CPBW + OR)

Deze optie is interessant voor ondernemingen en medewerkers die minder of geen ervaring hebben met sociale verkiezingen. Indien je jouw bestelling plaatst vóór 1 juni 2023 OF indien je reeds in 2020 via ons samenwerkte met Agoria voor de sociale verkiezingen geniet je van een korting van 10%!

Indien je op dit aanbod wenst in te gaan kan dit via het bestelformulier dat je via onderstaande knop kan downloaden. Je mag dit vervolgens terugsturen naar juridischedienst@sodalis.be

Bestelformulier

 

Bij vragen of bedenkingen inzake de sociale verkiezingen 2024, neem zeker contact op met onze juridische dienst.