Je verliest iedere maand tijd met prestaties controleren voor het verwerken van de lonen? Contracten opmaken en getekend krijgen neemt onnodig veel tijd in beslag? Vakantie aanvragen en goedkeuren voor alle medewerkers is omslachtig en onoverzichtelijk? Je krijgt regelmatig een mail met de  vraag “Hoeveel dagen verlof heb ik nog?” of “Kan ik mijn laatste 3 loonbrieven krijgen”? Bedrijfsbezittingen worden amper geïnventariseerd, waardoor sommige bezittingen verloren gaan of abonnementen niet worden aangepast bij ontslag van medewerkers ?

 

KLINKT DIT HERKENBAAR?
Uit onderzoek blijkt dat dit in België bij KMO’s eerder de regel is dan de uitzondering. Om dit te vermijden bieden we jullie Officient aan, de tool die helpt bij het digitaliseren en beperken van de HR administratie.

  • Centralisatie van personeelsgegevens. (loon, bedrijfsbezittingen, contracten, …)
  • Aanvraag verlof en ziekte kan door de werknemer zelf (eventueel met goedkeuring van een leidinggevende)
  • Heel eenvoudig prestaties controleren en doorsturen naar Sodalis
  • Maak snel gepersonaliseerde contracten en laat deze digitaal tekenen. (Indiensttreding, arbeidsreglement, car policies, …)
  • Ooit iets vergeten bestellen voor een nieuwe medewerker? Met Officient word je stapsgewijs herinnerd aan de zaken die je niet mag vergeten tijdens de onboarding.
  • Hou bij welke bezittingen (laptop, gsm, wagen, …) je personeel in gebruik heeft.
  • en nog veel meer…

GAAT DIT ME NIET MEER WERK OPLEVEREN?
Door de unieke koppeling tussen Sodalis en Officient vertrek je van je bestaande personeelsdata, zodat de opstart van de software zeer eenvoudig is en snel kan gebeuren.

IK BEN GEÏNTERESSEERD!
Schrijf je dan snel in op onze online infosessie (webinar) op 24 juni van 12u00 tot 13u00 via deze link

Nog niet overtuigd? Kijk zelf wat een tevreden klant vindt van Officient:

https://www.youtube.com/watch?v=iJFAn1DmFCQ