Vanaf inkomstenjaar 2022 hebben er wijzigingen plaatsgevonden in de fiscale fiches voor het aanslagjaar 2023. Deze wijzigingen hebben grotendeels betrekking op de kosten eigen aan de werkgever. Op die manier wil de fiscus een beter overzicht krijgen op de onkostenvergoedingen. Dit heeft concrete gevolgen op de manier waarop onkostenvergoedingen in de toekomst aan ons als sociaal secretariaat moeten worden doorgegeven.

Omdat we ondervinden dat hierover nog steeds heel wat vragen rijzen, nodigt de juridische dienst van Sodalis je daarom graag uit voor een korte gratis sessie!

Deze zal plaatsvinden via een online webinar waarin we je in een halfuur de belangrijkste informatie meegeven in verband met de correcte vermelding van de kosten eigen aan de werkgever op de fiscale fiche en loonbrief.

Het opleidingsmoment zal doorgaan op dinsdag 4 oktober 2022 van 9u30 tot 10u00.

Hierbij nog wat praktische informatie:

  • Deze infosessie is gratis.
  • De infosessie wordt enkel in het Nederlands georganiseerd.
  • Ben je geïnteresseerd in de opname van onze infosessie om ze nadien te kunnen bekijken, dan kunnen we je ze bezorgen.
  • Je zal een aantal dagen voor aanvang van de infosessie een mail ontvangen met een link om zo te kunnen deelnemen aan het webinar.
  • Je ontvangt de presentatie van de infosessie nadat je ons het evaluatieformulier hebt terugbezorgd.

Inschrijven kan tot uiterlijk 30/09/2022 via deze link: https://forms.gle/DNtxRfJg412whGhp9

 

Ter info: Sodalis biedt ook in-house opleidingen aan op maat van jouw firma. Ben je hierin geïnteresseerd, neem dan zeker ook met ons contact op.

 

Mocht je verdere vragen hebben, aarzel niet ons te contacteren.

Tot binnenkort!

De juridische dienst