Bedrijfsfietsen en fietsleasing: Welke voordelen zijn hieraan verbonden voor u en uw werknemers? Wat moet er onder het begrip “fiets” begrepen worden? Bent u verplicht om een fietsvergoeding toe te kennen? Welke invloed heeft een bedrijfsfiets op het loon: bovenop het loon, via een loonruil, inruilen van een eindejaarspremie of via inhouding op het nettoloon?

De juridische dienst van Sodalis nodigt u daarom graag uit voor een korte gratis sessie! Deze zal plaatsvinden via een online webinar waarin we u in een halfuur de belangrijkste informatie en tips meegeven in verband met het invoeren van bedrijfsfietsen en fietsleasing in de onderneming. Mocht u dit nadien ook willen implementeren in uw onderneming kan u uiteraard ook bij ons terecht voor bijkomende informatie, policy’s, doorverwijzigingen naar fietsleasebedrijven, e.d.!

Het opleidingsmoment zal doorgaan op dinsdag 14 september 2021 van 9u30 tot 10u00.

Hierbij nog wat praktische informatie:

  • Deze infosessie is gratis.
  • De infosessie wordt enkel in het Nederlands georganiseerd.
  • Bent u geïnteresseerd in de opname van onze infosessie om dit nadien te kunnen bekijken, dan kunnen we u dit bezorgen.
  • U zal een aantal dagen voor aanvang van de infosessie een mail ontvangen met een link om zo te kunnen deelnemen aan het webinar.
  • U ontvangt de presentatie van de infosessie nadat u ons het evaluatieformulier heeft terugbezorgd.

Inschrijven kan tot uiterlijk 10/09/2021 via deze link.

 

Ter info: Sodalis biedt ook in-house opleidingen aan op maat van uw firma. Bent u hierin geïnteresseerd, neem dan zeker ook met ons contact op.

 

Mocht u verdere vragen hebben, aarzel niet ons te contacteren.

Tot binnenkort!

De juridische dienst