Beste klant, HR professional, werkgever,

Vanaf 2024 vinden er twee grote wijzigingen plaats met betrekking tot de vakantiewetgeving.

De eerste wijziging heeft betrekking op de samenloop van vakantiedagen en ziektedagen. Werknemers zullen niet langer hun vakantiedagen verliezen en kunnen deze op een later moment nog opnemen indien ze ziek vallen tijdens hun vakantie.

De tweede wijziging heeft betrekking tot de verrekening van het vertrekvakantiegeld wanneer een bediende van werkgever verandert. Momenteel wordt het vertrekvakantiegeld in één keer verrekend in de maand waarin de nieuwe werkgever het dubbel vakantiegeld betaalt of bij indiensttreding. Deze verrekening zal vanaf 2024 niet meer in één keer mogen gebeuren maar in twee fasen. Informatie hierover zal ook op de loonbrief verschijnen voor de werknemers.

Om ervoor te zorgen dat jullie over deze wijzigingen voldoende info hebben, voorzien wij een gratis opleiding. Het opleidingsmoment zal digitaal doorgaan in het Nederlands op donderdag 25 januari 2024 van 9u30 tot 10u30.

Praktische info

  • Deze infosessie is gratis.
  • De infosessie wordt enkel in het Nederlands georganiseerd.
  • Ben je geïnteresseerd in de opname van onze infosessie om dit nadien te kunnen bekijken, dan kunnen we je dit bezorgen.
  • Je zal een aantal dagen voor aanvang van de infosessie een mail ontvangen met een link om zo te kunnen deelnemen aan het webinar.

 

Inschrijven kan tot uiterlijk 22/01/2024

Ik wil me inschrijven

 

Ter info

Sodalis biedt ook in-house opleidingen aan op maat van jouw onderneming. Ben je hierin geïnteresseerd, neem dan zeker ook met ons contact op.